13 maig 2013

Aplec Folk a la Casa de l’Obac

Programa:

– Dia: diumenge 9 de Juny

– Hora i lloc de trobada: 9:00h a la sortida de Terrassa per la carretera de Rellinars cantonada col·legi Anna Múria. (tothom que tingui cotxe que el porti i allà ja ens distribuirem, i si cal donar més d’un viatge : cap problema, només son 10 kilòmetres de carretera).
A la masia hi ha prou espai per deixar els cotxes.
La gent que vulgui pujar caminant ho pot fer tranquil·lament!!

– La idea és arribar a la casa de l’OBAC cap a les 9:30, esmorzar plegats i a partir de les 10:00 fer una petita excursió apta per totes les edats i condicions físiques, d’aproximadament 1,30h de durada.
– De 12:00 a 13:50 musica i ball a l’era de la Masia (Musics/ques: si voleu, porteu els instruments per fer una mica de ball) El contacte és la nostra companya, la Joi, us passo el seu correu per contactar i organitzar una mica el tema de les partitures, etc
MJose.Casajuana@escolapia.cat

– De 13:30 a 15:00 dinar Pícnic

Una vegada acabi el dinar es pot continuar amb la ballaruca a l’Era fins a les 5:00 de la tarda que començaríem a baixar cap al Parc de Sant Jordi i continuar amb la festa i el ball amb el grup “LA VALLESANA”.